Privacy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.


1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf:             Speelbeertje.nl
Website:                     www.speelbeertje.nl
Inschrijfnummer KvK:  56056346

 

2. E-mailadres

a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

 

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

 

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:
1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

 

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;

 

8. Veiligheid opslag van gegevens

Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

 

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

  • Op het volgende e-mailadres: info@speelbeertje.nl
  • Op het volgende telefoonnummer: 0228-561190

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 12-01-2017 - Wauw, dinsdag besteld, en vandaag (donderdag) reeds geleverd! En dat...  lees meer
  • 07-08-2016 - leuke site, hier wat besteld maar kon echter het bezorgland...  lees meer
  • 26-11-2015 - Snelle levering en superleuk verpakt voor Sinterklaas!! En een leuk...  lees meer
Plaats een bericht
  • logo IDEAL
  • logo Mollie
  • logo PostNL
  • logo MB spellen
  • logo Lego
  • logo Ministeck
  • logo Moxi girlz
  • logo Nijntje
  • logo Nikko
  • logo Play-Doh
  • logo Playmobil
  • logo Ravensburger
  • logo SES
  • logo Spider-man
  • logo Studio 100
  • logo Style me up
  • logo Varta
  • logo VTech
  • logo Little Tikes
  • logo Jumbo
  • logo Baby Born
  • logo Barbie
  • logo Fisher Price
  • logo Mattel
  • logo Bontempi
  • logo Bruynzeel
  • logo Cars
  • logo Clown
  • logo Disney Princess
  • logo Duplo
  • logo Goliath
  • logo Air Hogs
  • logo FurReal
  • logo Woezel en Pip
  • logo Hama
  • logo Hello Kitty
  • logo Mega Blocks
  • logo Hasbro spellen
  • logo Ajax
  • logo Feyenoord
  • logo PSV
  • logo FC Barcelona
  • koopjespakker logo

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
bezorgkosten 2
bezorgd door PostNL

Aanbieding

heartbleed safe logo
Aanbevolen door webwinkelindex
© 2012 - 2019 Speelbeertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel